Thuis

Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit De Etiketten van de Residu niet Veiligheid voor verkoop
Van goede kwaliteit De Etiketten van de Residu niet Veiligheid voor verkoop
Klantenoverzichten
Ik ben zeer gelukkig om het werk met ZOLO, vooral de behandelende persoon te doen, is Misser Julie zeer behulpzaam met klanten. Ik hoop wij het werk voortaan zullen doen.

—— Khalid Mehmood

Ongelooflijk hoog - kwaliteitsproduct

—— Eugene Liushinpajeet

Chris Ho was verbazend! Briljante klantenservice en productkwaliteit. Absoluut van hen opnieuw zal kopen.

—— Dylan Nair Suresh Karnan

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6
Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd.
Stansen machine
Drukmachine

Stansen machine

Drukmachine

 • lopende band

  Wij hebben krachtige productiemogelijkheden voor voorraad en douaneproducten, evenals onze prestaties in Onderzoek en Ontwikkeling: De totale oppervlakte van onze fabriek bereikt 6000 vierkante die meters, met gevorderd materiaal en verrichtingsdeskundigen worden uitgerust, die onze productielijnen maken een verwerkingscapaciteit van 200,000sqm per maand hebben. Ook, elk jaar, zou er 1-2 nieuwe die typeproducten voor veiligheid verpakking in ons laboratorium worden ontwikkeld zijn.

   

  • Materiaal:

  Gravurepers;

  Lamineringsmachine;

  Snijmachine;

  Micrometer;

  Laser-merkende machine.

  • Octrooien & Copyright:

  Laser-merkt;

  3D holografische technologie;

  Hete smeltings zelfklevende producten.

  • Proces & Activiteit:

  Ons R&D-team is geëngageerd aan de het onderzoek en productieverbetering van nieuwe veiligheidsetiketten, veiligheidsband, hologramsticker en materialen. Door met het verleden en de tegenhangers vergelijkbaar te zijn, leiden wij constant innovatie voor betere kwaliteit en bredere markten. Tot nu, kunnen wij omani-Richting en mufti-vlakke professionele veiligheidsoplossingen aan de gediversifieerde eisen van klanten van de veiligheidsvraag verstrekken.

 • OEM / ODM

  OEM & ODM beschikbare de dienst:

   

  Wij kunnen produceren en de druk met uw aangeboden oplossingen of technieken voor het materiaal en de etiketten van de douaneveiligheid, elk van uw rechten en belangen zal goed beschermd worden met ondertekende NDA. Voor laag volumetoepassingen, moet de meest economische optie onze standaardveiligheidsproducten met uw firmanaam of embleem aanpassen, maar wij kunnen een totaal nieuw douaneproduct ook, afhankelijk van uw speciale vereisten ook creëren.

 • R & D

  Wij hebben een zeer actief en creatief techniekteam, met hun inspanning, zijn er 1-2 nieuwe types van ontwikkeld product voor veiligheid verpakking elk jaar.

Contactgegevens
Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Julie Liu

Tel.: 86-755-23500552

Fax: 86-755-33116135

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)