Thuis

Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

De Verpakkende is Beperkt Technologieco. van Shenzhenzolo, een professionele high-tech onderneming die zich op het onderzoek, de ontwikkeling en de productie van nieuwe type anti-vervalst producten, vooral stamper duidelijk etiket, de veiligheidsband, het vernietigbare etiket, de hologramsticker, en andere de industriesticker concentreert. Onze fabriek houdt altijd „, kwaliteit eerste“ als principe op integriteit-gebaseerd om R&D onafhankelijk te doen! Wij bieden uitvoerige & op verscheidene niveaus professionele oplossingen volgens gediversifieerde behoeften van klanten aan.

De vraag van klanten is de belangrijkste kracht in de ontwikkeling van ZOLO, en de klantentevredenheid is onze eeuwige achtervolging. Wij zullen uitstekende oplossingen aan uw problemen ontwikkelen. ZOLO is klaar om voor kansen en uitdagingen samen met u te staan.

Wij zullen aandringen op R&D van nieuwe type anti-vervalst technologie. Onze gezamenlijke inspanningen maken tot ZOLO een globalisering, een innovatie en een openbare leverancier van de typeoplossing en een op de markt brengende leider op verpakking en druk gebied.

ZOLO zal de globale strategische verrichtingenwijze voortzetten en zal met alle klanten overzee nauw samenwerken. Wij zullen constante inspanningen leveren om hoogte te veroorzaken - kwaliteits verpakkende producten.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2017--Het etiket-makend en veiligheid materiaal die lijnen veroorzaken werd uitgebreid aan dagelijkse output 50.000 vierkante meters.
 

2015--Een filiaal in Thailand was opstelling.
 

2014--Een productielijn van plastic zak van de stamper de duidelijke veiligheid werd gelanceerd, evenals het R&D-centrum.
 

2013--Kreeg de samenwerkingsrechten met een belangrijke onderneming van het lasering van hologramstickers, die is begonnen om veelvoudig-vlakke optische anti-vervalst hologramstickers te leveren.
 

2012--De Technologieco. van HONGKONG ZOLO, Ltd werd opgericht.
 

2011--ZOLO-fabriek bereikte de authentificatie van ISO-9001:2008, EN SGS controle.
 

2009.8--ZOLO-de fabriek werd opgebouwd, producerend NIETIG vinylmateriaal, VERNIETIGT OPEN veiligheidsband, vernietigbaar eierschaal vinylmateriaal, en het water wijst etiket op vinyl.
 

2009.7--Werd Co. van de Shenzhenzolo Verpakkende Technologie, Ltd opgericht.

Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd. Shenzhen Zolo Packaging Technology Co., Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : ZOLO

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 5million -7million

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit De Etiketten van de Residu niet Veiligheid voor verkoop Van goede kwaliteit De Etiketten van de Residu niet Veiligheid voor verkoop Van goede kwaliteit De Etiketten van de Residu niet Veiligheid voor verkoop Van goede kwaliteit De Etiketten van de Residu niet Veiligheid voor verkoop